Welkom bij uw specialist in groepenkasten

E-Tech Groepenkasten.nl is een onafhankelijke specialist op het gebied van groepenkasten, schakelmateriaal, losse componenten en andere elektrotechnische materialen.
Baalt u ook zo, net als wij? Balen dat we zo afhankelijk waren van een paar bedrijven die groepenkasten en componenten verkopen. Toen de kans kwam om een onafhankelijk import bedrijf over te nemen hebben we die gepakt. Goede groepenkasten en componenten voor fatsoenlijke prijzen zonder in te leveren op kwaliteit, garantie en service. Bij ons bent u zowel als particulier als professional aan het juiste adres voor kwalitatief hoogwaardige groepenkasten. We zijn CE gecertificeerd, geven 10 jaar garantie en zeuren niet over retouren.

Uniek door het gebruik van een kamrail tussen de aardlekschakelaars en de hoofdschakelaar. Hierdoor minder bedrading dus veiliger.

De complete groepenkast wordt volledig afgemonteerd en voorbedraad volgens de norm afgeleverd op de gewenste bestemming, ook kunt u er voor kiezen dat wij de groepenkast op locatie monteren. Wij monteren door heel Nederland (zie monteren).

Heeft u nog vragen betreffende groepenkasten, losse componenten of andere elektrotechnische materialen? Neem dan direct contact op via e-mail info@e-techgroepenkasten.nl

Wij adviseren u graag!